BSI - Seiling

BSI Seiling hoodie/caps og seilebøker

Hoodie: Hoodiene er marineblå med hvit BSI Seiling-logo: en liten logo på brystet og en større logo bak. Hoodiene er unisex og finnes i størrelsene S-XXL. Hoodiene koster 350,- kr. // The hoodies are marine blue with a white BSI seiling logo. One small logo in the front and one bigger on the back. The hoodies are unisex and avalable in sizes S-XXL. The hoodies cost 350,- NOK.

Caps: Capsen er marineblå med hvit BSI Seiling-logo foran. Den kommer i onesize og er justerbar med borrelås. Pris: 100,- kr. // The caps is marine blue with a white BSI Seiling logo in the front. It is onesize, adjustable with velcro. 100,- NOK.

Bøker (books): De to illustrerte pocketbøkene "Seil- & Riggtrim" og "Sjømannskap" av forfatter Ivar Dedekam selges for 175,- kr. pr. stk. // The book "Sail & Rig Tuning" by author Ivar Dedekam is an illustrated sailing book in english. The book "Seamanship" is available only in Norwegian version. The books are in softcover and cost 175,- NOK each.

Start Date
12.09.2018
Start Time
End Date
31.12.2020
End Time
Place
Firstname

Lastname

Registrer først navn og e-postadresse her, og klikk "REGISTRER". På neste side velger du hvilke produkter du ønsker å kjøpe.

Registrer first name, last name and e-mail adress, and click "REGISTRER". On the next page you will choose the item(s) you want to buy.

BSI Seiling
Parkveien 1